Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Листопада, 2021 р., 09:35
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1816 осіб (діти – 78, медпрацівники – 14).
11 Листопада, 2021 р., 11:40
Чому людей не лякає, що осінь може стати останньою для багатьох в житті? Чому думка про те, що цього можна уникнути шляхом вакцинації, не є для них зрозумілою? Світ був врятований від епідемій саме прикладом доказової медицини – вакцинацією. Які ще докази і аргументи потрібні, щоб взяти відповідальність за своє життя та життя рідних і близьких на себе й вакцинуватися?
11 Листопада, 2021 р., 09:39
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1469 осіб (діти – 57, медпрацівники – 20).
11 Листопада, 2021 р., 09:25
Глава держави закликав українців вакцинуватися від COVID-19, щоб уникнути тяжкого перебігу хвороби.
10 Листопада, 2021 р., 14:20
На Одещині за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» на трасі національного значення Н-33 Одеса – Білгород – Дністровський – Монаші розпочався капітальний ремонт ділянки в межах селища міського типу Овідіополь.
10 Листопада, 2021 р., 10:27
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 1572 особи (діти – 68, медпрацівники – 20).
10 Листопада, 2021 р., 08:45
«Майже 6 років велися дискусії щодо потреб розширення перегону. Це необхідно українським промисловцям, аграріям, портовикам, а значить – усій країні, бо це експортна виручка та сотні тисяч робочих місць.  Завдяки «Великому будівництву» на УЗ нам вдалося завершити 6-річну дискусію за 60 днів. За цей короткий час залізничники уклали та електрифікували другу колію. Вже понад 10 років на УЗ подібні проєкти не втілювалися» – сказав Міністр інфраструктури Олександр Кубраков.
10 Листопада, 2021 р., 08:42
Оновлення залізниці, модернізація рухомого складу та залізничних шляхів стане наступним важливим напрямком Національної програми «Велике будівництво». Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Велике будівництво: нова залізниця».
09 Листопада, 2021 р., 10:27
Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена
09 Листопада, 2021 р., 10:25
Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь