Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

01 Листопада, 2021 р., 09:42
Під час робочої поїздки на Одещину Президент України Володимир Зеленський разом з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким, відвідав Одеський національний художній музей, який буде відреставровано в рамках Національної програми «Велике будівництво».
01 Листопада, 2021 р., 09:23
В рамках робочої поїздки до Одеської області Президент України Володимир Зеленський, разом з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким, оглянув Ізмаїльський Палац спорту, спорудження якого тривало дев’ять років і завершилося завдяки включенню об’єкта до Національної програми «Велике будівництво».
29 Жовтня, 2021 р., 12:40
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 2156 осіб (діти – 91, медпрацівники – 19).
29 Жовтня, 2021 р., 08:51
За минулу добу на території Одеської області за даними ДУ «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» лабораторно підтверджено методом ПЛР 2296 осіб (діти – 109, медпрацівники – 20).
28 Жовтня, 2021 р., 08:40
На 74-у році життя зупинилося серце життєрадісної людини, активного діяча, депутата Старомаяківської сільської ради, директора ПСП "Маяк" Миколи Йосиповича Захар’єва. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь