Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 Жовтня, 2021 р., 12:26
РОМАН ЛЕЩЕНКО: «ЗЕМЕЛЬНА РЕФОРМА – НЕ ЛИШЕ ПРО РИНОК ЗЕМЛІ. ЦЕ Й ПРО ПІДТРИМКУ ТИХ, ХТО НА ЦІЙ ЗЕМЛІ ПРАЦЮЄ І ЖИВЕ» На цей рік у державному бюджеті для с/г виробників передбачено 4,5 млрд грн підтримки. Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко розповів про пріоритети цієї підтримки за цілою низкою напрямів.
20 Жовтня, 2021 р., 11:56
В четвер, 21 жовтня, о 12.00, на базі спортивного комплексу «Олімпієць» відбудеться брифінг заступника голови Одеської ОДА Сергія Підгайного на тему «Реалізація програми Президента «Велике Будівництво» на Одещині».
14 Жовтня, 2021 р., 13:17
олова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів чергову селекторну робочу нараду в режимі онлайн з головами райдержадміністрацій, районних рад, територіальних громад та міст обласного значення.
12 Жовтня, 2021 р., 13:11
В системі охорони здоров’я Одещини відбуваються серйозні зміни – по всій області масштабно будуються приймальні відділення лікарень в рамках президентської програми “Велике будівництво”. Вже зараз, відзначає голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький, можна впевнено сказати, що програма суттєво змінить обличчя одеської медицини, підвищить її рівень і одночасно закладе фундамент для подальших трансформацій. За словами Володимира Зеленського, через 4-5 років в Україні повинні побачити, що таке сучасні лікарні та доступна медицина.
07 Жовтня, 2021 р., 13:10
«В рамках програми Президента «Велике Будівництво» на Одещині будують 6 шкіл, 6 дитячих садочків та 5 спортивних майданчиків. Розпочато реалізацію проекту «Активні парки» в рамках програми «Здорова Україна». В рамках «Великого Будівництво» розпочато будівництво дитячого садка в Бородіно, спортивного комплексу в Ананьєві, спортивного комплексу в Захар’ївці і дитячого садочку в Ільїнці. Зараз формуємо проєкти на 2022-й рік – із 16-ти об’єктів на 10 ми пройшли проєктно-кошторисну документацію, експертизу і узгодили з Міністерством регіонального розвитку, по 6-ти об’єктах на 7 жовтня нам призначено узгодження в Міністерстві регіонального розвитку. Тобто, я думаю, що ми в наступному році вийдемо загалом на 16 об’єктів, плюс 4 об’єкти у цьому році – десь буде два десятка потужних об’єктів. Окрім цього, «Велике Будівництво» – це державний дорожній фонд і у нас в цьому напрямку амбітні плани, в наступному році заплановано реконструкцію траси Одеса – Київ, дороги від Київської траси до Балти, дороги від села Монаші і  до Білгород-Дністровського і дорога вздовж Дунаю – Ізмаїл – Кілія – Вилкове» – говорить голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.
06 Жовтня, 2021 р., 10:35
Школу №41 в Одесі урочисто відкрили після капітального ремонту. Об’єкт відновлено в рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомляє голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.
04 Жовтня, 2021 р., 10:34
Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, перебуваючи з робочим візитом в Березівському районі, ознайомився з ходом капітального ремонту траси Миколаївка-Стрюкове-Шабельники, який проводиться в рамках Програми Президента «Велике Будівництво. За інформацією дорожників, це вперше за роки незалежності, в Миколаївській громаді, виконується такий обсяг робіт із ремонту доріг місцевого значення.
04 Жовтня, 2021 р., 10:33
Президент Володимир Зеленський вважає освіту пріоритетом для держави, а створення комфортних і безбар’єрних освітніх просторів – однією з умов її розвитку. Про це він заявив у відео, розміщеному на офіційному Instagram-каналі голови держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь