Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 травня поліцейські офіцери громади відзначають своє професійне свято

Дата: 29.05.2024 15:53
Кількість переглядів: 80

Фото без опису                                                                                                             

 28 травня  поліцейські офіцери громад відзначають своє професійне свято. Сьогодні, у цей складний для всіх час, вони  з честю виконують свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій мешканців, стоячи на варті законності та правопорядку.  Професія поліцейського офіцера громади вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже саме від вміння невідкладно приймати правильні рішення залежить спокій мешканців населених пунктів.

З нагоди професійного свята поліцейського офіцера Старомаяківської територіальної громади привітав сільський голова - Микола Бурдюжа.

  Вітаємо Ситченка Михайла Вікторовича – поліцейського офіцера нашої громади з його професійним святом. Нехай професійне свято додасть  Вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо громади, а мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях людей.

  Напередодні свята у закладах освіти Старомаяківської сільської ради проходив конкурс малюнків «Я в безпеці з офіцером громади». У день свого професійного свята до навчальних закладів освіти завітав поліцейський офіцер громади Ситченко М.В. Він подякував дітям за активну участь у конкурсі та нагородив переможців. Крім подарунків, переможці отримали змогу поспілкуватись з офіцером та відчути себе справжніми правоохоронцями, побувавши за кермом поліцейського автомобіля.                                    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь