Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОЦЕДУР ЗАКУПІВЕЛЬ (Телевізійне й аудіовізуальне обладнання )

Дата: 20.05.2024 16:35
Кількість переглядів: 81

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Старомаяківська сільська рада Березівського району Одеської області Місцезнаходження: 66833, Одеська обл, Березівський район, с. Старі Маяки, вул.Центральна,2. Код ЄДРПОУ: 04379143. Категорія: відповідно до п.1 ч.1. ст. 2 Закону України "Про публічні закупівлі" в новій редакції від 19.04.2020р (зі змінами)

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 – 32320000-2  Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (Комплекти мультимедійного обладнання. Тип 1). Вид процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Розмір бюджетного призначення: 265440,00 грн з урахуванням очікуваної вартості предмета закупівлі. При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 230160,00 грн

Розрахунок потреби у 2024році підтверджений, виходячи з основних виробничих показників:

— розмір бюджетного призначення визначений за результатами аналізу вартості товару та відповідно до наявних коштів у кошторисі на закупівлю товару

 

Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

Технічне завдання складене відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 29.04.2020 №574 «Про затвердження Типового переліку засобів навчання та обладнання для навчальних кабінетів і STEM-лабораторій» та повинно відповідати вимогам наказу.

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Тому для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного товару.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь