Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РИБНА ГАЛУЗЬ: ДО 1 ЛИСТОПАДА ПОДАЧА ЕЛЕКТРОННОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ

Дата: 17.10.2023 13:27
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

📢Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує, що Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 1076 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо запровадження декларування права на промислове рибальство та дослідний вилов в електронній формі».

📜Відтепер суб’єкти рибного господарства, які планують рибалити у промислових масштабах або здійснювати дослідний вилов зобов’язані щороку до 1 листопада декларувати право на це шляхом подання відповідної електронної декларації.

Декларація на промислове рибальство та дослідний вилов формується, підписується та подається в автоматичному режимі до Е-Риби.

💥Реалізація експериментального проєкту триватиме протягом двох років та забезпечить:

– зменшення адміністративного навантаження на суб’єкти рибного господарства шляхом спрощення процедури отримання ними документів дозвільного характеру

– запровадження можливості надання/отримання адміністративних та інших послуг галузі рибного господарства в електронній формі;

– мінімізацію корупційних ризиків.

💬Алла СТОЯНОВА директор Департаменту зауважує, що “затвердження постанови сприятиме зручності у виконанні обов’язків суб’єктами господарювання щодо:

• декларування права на промислове рибальство;

• декларування права на дослідний вилов;

• отримання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) (для здійснення промислового рибальства, дослідного вилову)”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь