Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо українські підприємства 16 жовтня взяти участь у Дні Бізнес Спільноти: Одеській Виставці Закупівель та Постачальників ООН.

Дата: 11.10.2023 14:45
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

МЗС України продовжує практику ознайомлення українських підприємств з особливостями закупівельної діяльності агенцій, програм і фондів ООН після першого Ярмарку закупівель та постачальників ООН, проведеного в Києві 28 березня. Одеська Виставка Закупівель та Постачальників ООН проводиться МЗС України спільно з Офісом ООН в Україні, Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією та ГО «Об’єднані активності» та має на меті залучити представників ділових кіл Одеського, Миколаївського, Херсонського регіонів.

📍Метою є підтримка місцевого бізнесу, активізація закупівель на місцевих ринках, підвищення обізнаності українських підприємств про практику закупівель ООН, а також розширення вибору постачальників для агентств ООН.

▫️Очікується, що захід залучить велику кількість учасників, зокрема близько 200 компаній, представників уряду, ООН та бізнес-спільноти. Окрім загальної презентації про закупівлі ООН, на заході відбудуться панельні дискусії з агентствами ООН та підприємствами, які вже співпрацювали з міжнародними організаціями. Також буде проведено практичну сесію, щоб допомогти підприємствам зареєструватися на платформі Глобального ринку ООН.

✅️Участь у заході безкоштовна.

Мова: українська та англійська

Формат: офлайн та онлайн через Zoom

Реєстрація: до 11 жовтня включно за посиланням: https://bit.ly/3LJEwFk

📌Лист-підтвердження реєстрації із зазначенням формату участі та детальна інформація про подію будуть надіслані на електронну адресу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь