Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра “Сокіл” (“Джура”)

Дата: 12.05.2023 18:50
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

 Життя – Україні!

 Серце –  коханим!

 Душу –   Богу!

 Честь  –  собі!

     В умовах становлення національної самосвідомості українців, боротьби нашого народу за незалежність і право обирати власний шлях розвитку одним із найголовніших пріоритетів у державі є патріотичне виховання молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомої, активної громадянської позиції, здорового способу життя.

     Саме такі завдання ставили перед собою організатори І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), який пройшов 12 травня 2023 року на базі Старомаяківського ліцею.

    На церемонії відкриття змагань були присутні Лабуш В. - голова Березівської районної державної адміністрації, Гаврилюк О. - начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики Березівської районної державної адміністрації, Дорич А. - секретар Старомаяківської сільської ради, Кирничук Д. - начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики, спорту та туризму сільської ради.

      Зберігаючи славні традиції своїх предків,  робиться шляхетна справа – гартується дух і тіло, твориться сильне незламне покоління захисників України.  Юні, енергійні, вибрали вид гри, в якій перевіряють і випробують себе на здатність переборювати труднощі, робити добро, захищати рідну землю. У цій грі формується характер, опановуються навички, які згодом стануть в нагоді у житті. Учасники гри власним прикладом надихають своїх товаришів,  юних українців і дорослих громадян долучатися до здорового способу життя, духовно збагачуватися і розвиватися фізично.

    4 команди (рої) з Миколаївського ліцею, Старомаяківського ліцею, Преображенської гімназії, Чорнокутської гімназії, що брали участь у грі, складалися з учнів 6-9 класів. Вони змагалися у вправності та вмінні з стройової підготовки, силових вправ, подолання смуги перешкод та ін. Учасники гри також демонстрували свої знання та ерудицію в інтелектуальних змаганнях з історії українського війська та  сучасних збройних сил України – конкурсі “Відун”.

      Переможцями гри стали :

І місце – Миколаївський ліцей( керівник Подольський В.М.)

ІІ місце – Преображенська гімназія( керівник Ступак В.)

ІІІ місце – Старомаяківський ліцей( керівник Григоріца В..)

Подяку за участь у грі отримав рій Чорнокутської гімназі( керівник МиндраЮ.)

    Команди продемонстрували багато яскравих показових виступів, влаштувавши справжнє свято козацької доблесті та звитяги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь