Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков зустрівся з Президентом регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег Рено Мюзельє

Дата: 20.04.2023 12:25
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

19.04.2023 року в.о.голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков зустрівся з Президентом регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег Рено Мюзельє, візит якого до Одещини, відбувся в рамках Міжнародного Саміту міст та регіонів «ПАРТНЕРСТВО ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ».

Нагадаємо, що офіційному візиту передувало, у грудні 2022 року, урочисте підписання Декларації про співпрацю між Одеською областю та Регіоном Прованс-Альпи-Лазурний Берег в рамках 5-го щорічного форуму «Середземномор’я майбутнього», що проходив у місті Марсель.

Першочергово, учасники двосторонньої зустрічі, вшанували пам’ять загиблих Захисників України на Західному кладовищі.

Під час зустрічі в Одесі сторони обговорили наступні кроки двосторонньої співпраці, зокрема надання гуманітарної допомоги та участь представників регіону-партнеру у розробці Стратегії повоєнного відновлення Одеської області.

“Французька сторона висловила бажання долучитись до роботи з підготовки Стратегії відновлення Одещини, зокрема, шляхом участі у робочих зустрічах за відповідними напрямках і запросила до реалізації спільних проєктів в контексті реалізації програм Європейського Союзу” – відзначив за результатими переговорів Борис Волошенков.

Також під час візиту Президента регіону Прованс-Альпи-Лазурний Берег до Одеської області було оголошено про передачу трьох реанімаційних столів, для Одеської обласної дитячої лікарні, через українсько-французьку організацію Aide Médicale et Caritative France-Ukraine.

Торкнулись в розмові і питань пов’язаних з актуальною безпековою ситуацією, і обов’язковим пунктом програми французької делегації став огляд об’єктів в центрі Одеси, який нещодано включено до списку історичної спадщини ЮНЕСКО.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь