Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗУСТРІЧ В.О. ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ БОРИСА ВОЛОШЕНКОВА З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЦЕРКОВ І РЕЛІГІЙНИХ ОРАНІЗАЦІЙ ОДЕЩИНИ

Дата: 14.04.2023 12:20
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

В.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков провів зустріч з представниками церков і релігійних організацій Одещини, віряни яких 16 квітня будуть відзначати Великдень. Обговорили безпекові питання щодо організації пасхальних богослужінь 2023 року в Одесі та області.

«Правоохоронні органи працюватимуть цими вихідними в посиленому режимі. То ж просимо теж поставитись до цього моменту з розумінням. Адже в усіх нас одне завдання – зберегти життя і здоров’я наших громадян, забезпечити міжконфесійний мир, злагоду, діалог, унеможливити будь-які провокації. Відзначу, що збереження міжконфесійного миру в ці святі великодні дні є важливим проявом поваги одне до одного та слугуватиме запорукою стабільності суспільно-політичної ситуації на Одещині» – наголосив Борис Волошенков.

Представники усіх церков і релігійних організацій в свою чергу зазначили, що моляться за мир в Україні та Одещині, і підтвердили інформацію про те, що всі Великодні богослужіння, в усіх храмах, розпочнуться 16 квітня о 6 ранку, після чого відбудеться освячення пасхальних кошиків.

«Одеська обласна державна адміністрація вже звернулась до мешканців Одеси та Одеської області, з проханням дотримуватись режиму військового стану та перш за все дбати про власну безпеку.

То ж заради життя та здоров’я своїх близьких та рідних зробимо Великдень безпечним і проведемо цей день в молитві та душевній злагоді з найближчими людьми», – сказав в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков.

Нагадуємо, що на території Одеси та Одеської області продовжує діяти комендантська година з 00.00 – до 05.00.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь