Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 нових автомобілів отримали підрозділи Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Дата: 11.04.2023 12:39
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

10 квітня, підрозділи Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу «С», які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя!

Реанімобілі передані лікарським бригадам Одещини Міністерство охорони здоров’я України, завдяки глобальній ініціативі United24, започаткованої президентом України Володимиром Зеленським. За допомогою цієї фандрейзингової платформи люди з усього світу долучаються до збору коштів на допомогу Україні.

Заступник директора Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Анжела Попадюк, генеральний директор Центру ЕМД та МК Ірина Парамонова та представники ініціативи United 24 передали реанімобілі лікарським бригадам.

Отже, дві автівки типу “С” відправились до Білгород-Дністровської станції Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, по одній «швидкій» – до Ізмаїльської та Біляївської станцій ЕМД та МК. Ще по одній – на підстанції №1 та №7 м. Одеси, а також на підстанцію №9 м. Южний. Один реанімобіль поїхав до Пункту базування ЕМД в с. Старі Маяки.

«Автівки, які ми отримали, обладнані всім необхідним для підтримки життя поранених під час транспортування до лікарні – дефібриляторами, електрокардіографами, пульсоксиметрами, інфузоматами, глюкометрами, стаціонарними балонами з киснем і портативними апаратами штучної вентиляції легень. Це дозволить медикам проводити реанімаційні дії безпосередньо в машині швидкої допомоги і зберегти якомога більше життів. Тому ми дуже вдячні президентській ініціативі United 24, МОЗ України та всім благодійникам і донорам, які долучилися до збору коштів зі всього світу. Ви допомагаєте нашим героям медичного фронту рятувати життя!» – зазначила директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь