Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УКРАЇНСЬКІ ОСВІТЯНИ СТВОРИЛИ НАВЧАЛЬНУ КОМП'ЮТЕРНУ ГРУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ПРО ВИЗНАЧНІ ПОДІЇ В УКРАЇНІ

Дата: 10.04.2023 10:19
Кількість переглядів: 76

Презентовано навчальний проєкт для школярів «100 причин пишатися тим, що я – українець». Його розробили освітяни з дистанційної школи «Unicorn School» у партнерстві зі спеціалістами Асоціації інноваційної та цифрової освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України та Інституту модернізації змісту освіти.

Інноваційна освітня платформа побудована у форматі комп'ютерної гри, що пропонує дітям дізнатися та докладно вивчити сто найважливіших фактів про Україну, зокрема особливості географії, містобудування, населення, ІТ-сфери, всесвітніх рекордів, культурної спадщини, науки та інженерії, промисловості, спорту. Також на платформі є інформація про відомих українців та їхній внесок у розвиток інших країн.

Нині на платформі відбувається змагання між учасниками гри. Викладацький колектив «Unicorn School» визначить переможців і подарує їм цінні призи. Щоб узяти участь, потрібно зареєструватися на платформі. Після змагань платформа працюватиме й надалі, тож до вивчення цікавих фактів про Україну завжди можна буде повернутися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь