Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керуйте віртуальними безпілотниками та донатьте на ЗСУ: у Дії з’явилася гра Армія дронів

Дата: 10.04.2023 10:02
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Кожен може спробувати себе в ролі оператора безпілотника просто в застосунку Дія. Ціль — нищити ворожі колони танків. Крім цього, кожен може задонатити на справжню Армію дронів, щоб підсилити наших військових і зберегти життя якомога більшої кількості людей. Ми працювали над новою грою для українців разом з компанією iLogos.

На початку повномасштабної війни користувачі Дії могли підіймати моральний дух, граючи в «Байрактар» у Дії. Тепер час керувати безпілотниками. Ми вдосконалили функціонал і головне — додали можливість донатити, не виходячи з гри. Тож поки ви знищуєте ворожу техніку віртуально, завдяки вашим донатам наші військові можуть разом з Армією дронів нищити ворога на реальному полі бою.

Головне завдання учасника гри в Дії — не допустити, щоб російські танки проїхали блокпости. Для цього ви в ролі оператора керуєте дроном, направляєте його на ворожу техніку та скидаєте снаряд. Виконуйте бойові завдання, накопичуйте бали та відкривайте нових «пташок». Усе максимально реалістично.

У грі є ще одна цікава фішка. Майже кожен ворожий танк везе пральну машину чи унітаз. Тож у грі російські окупанти постають справжніми — терористами-загарбниками унітазів. 

Грайте і донатьте!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь