Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СПОРТСМЕНИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРОДОВЖУЮТЬ ТРИМАТИ СПОРТИВНИЙ ФРОНТ ТА ПЕРЕМАГАТИ

Дата: 03.04.2023 22:11
Кількість переглядів: 87

Розпочинаємо тиждень з перемог спортсменів Одещини на міжнародних та всеукраїнських аренах.

Юрій Захарєєв переміг на міжнародному турнірі з боксу імені Альгірдаса Шоцикаса у литовському Каунасі. Юрій став найкращим у ваговій категорії до 71 кг. Зазначимо, що Юрій Захарєєв виступить на Європейських іграх-2023 в Польщі, де буде боротися за олімпійську ліцензію.

Одесит Григорій Ільчишин виборов срібло на першому етапі Кубку Європи зі скелелазіння. Григорій встановив новий рекорд України у швидкості – 5,35 с. А у змаганнях серед юніорів Денис Мозолевич також виборов срібло, показавши результат 5,81 с.

Плавання: Олексій Грабаров завоював 4 медалі на міжнародних змаганнях «Multination junior swimming meet 2023», які проходять у Кіпрі. Олексій посів перші місця на дистанції 400 м (комплексне плавання), на дистанції 200 м на спині, а також у складі збірної команди України в естафетному плаванні. У доробку Олексія ще бронзова нагорода на дистанції 200 м (комплексне плавання).

Баскетбол: три перемоги в чоловічій Суперлізі у черкаському «баблі» здобула одеська «БІПА». Подопічні Вадима Пудзирея перемогли «Черкські мавпи» – 90:82, «Старий Луцьк» – 68:61 та «Прикарпаття-Говерлу» – 69:48. Також «ІнтерХім-СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д.» в Одесі в рамках жіночої Суперліги двічі обіграв «Венето» Черкаси – 90:53 та 92:55.

4 золоті медалі з вільної боротьби вибороли спортсмени Одеської області на чемпіонаті України серед юніорів та юніорок U-20. Золоті медалі в активі Марії Зенкіної, Миколи Ташогло, Микити Зубаля та Олексія Харчука.

На чемпіонаті України серед юніорів з армрестлінгу Микита Кіріяк та Рональд Дімов на двох вибороли 4 медалі у ваговій категорії 90 кг. Микита став найкращим у змаганнях на ліву руку та посів 2 місце у змаганнях на праву руку. Рональд, в свою чергу, став чемпіоном у змаганнях на праву руку та срібним призером – на ліву руку.

Вітаємо та пишаємося перемогами наших спортсменів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь