Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОДЕЩИНА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ ДЛЯ КОМУНІКАЦІЙНИКІВ ОВА

Дата: 27.03.2023 08:34
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та проектом ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні» провели зустріч з представниками обласних військових адміністрацій, відповідальних за комунікацію.

Метою зустрічі стало підвищення рівня співпраці ОВА з центральними органами влади та державними інституціями і сприяння розбудові в Україні системи державних стратегічних комунікацій.

Під час вступного слова Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко зазначив, що у перші місяці війни в інформаційній сфері вдавалося перемагати росіян завдяки тотальній мобілізації українців і трансляції правдивих меседжів. Однак, ворог адаптується і Україні потрібно переходити від захисних до проактивних дій.

«З початку повномасштабного вторгнення рф кожна область зіткнулася зі своїми проблемами на інформаційному фронті. З огляду на останній рік ми можемо стверджувати, що вистояли завдяки ефективній роботі всіх залучених – вас, як відповідальних за комунікацію в ОВА, журналістів, медійників, працівників телеканалів та інших колег. Ми з вами розуміємо, що розслаблятись ще зарано», – сказав Міністр.

Заступник Міністра Тарас Шевченко розповів, що зустріч з представниками обласних військових адміністрацій, відповідальних за комунікацію, планувалася близько двох років.

«Ми планували провести цю подію близько двох років: спочатку ковід, локдаун, повномасштабна агресія, але нарешті, попри війну і навіть повітряні тривоги ми всі тут і можемо тісніше познайомитися та зкоординуватись, бо це те, що посилює співпрацю, зв’язки, і як наслідок – сприяє розбудові в Україні системи державних стратегічних комунікацій», – заявив Тарас Шевченко.

img 20230325 wa0005
ТРЕНІНГ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ
img 20230325 wa0006
ТРЕНІНГ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ
img 20230325 wa0007
ТРЕНІНГ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ
img 20230325 wa0008
ТРЕНІНГ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ
img 20230325 wa0009
ТРЕНІНГ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ
img 20230325 wa0010 1
ТРЕНІНГ ЗІ СТРАТЕГІЧНИХ КОМУНІКАЦІЙ

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь