Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УКРПОШТА ВВЕЛА В ОБІГ ПОШТОВУ МАРКУ «ПТН ПНХ!»

Дата: 24.02.2023 14:42
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Сьогодні Укрпошта ввела в обіг поштову марку «ПТН ПНХ!», присвячену річниці повномасштабної війни росії проти України.

Фото без опису

«Давид здолає Голіафа. Саме цей сенс і закладено у зображенні поштового випуску «ПТН ПНХ», на якому представлено одне з семи графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі – маленький хлопчик нокаутує дзюдоїста. Графіті художник намалював на стіні зруйнованого будинку у смт Бородянка Київської області. Тираж марки «ПТН ПНХ!»  – 1 500 000 примірників» – розповів керівник Одеської дирекції Укрпошти Сергій Дрозд.

Фото без опису

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко запросив на спеціальне погашення головних військових Одещини – Командувача Військово-Морських Сил ЗСУ віцеадмірала Олексія Неїжпапу, Командувача Повітряного командування «Південь» ЗСУ генерал-майора Дмитра Карпенка і заступника командувача ОСУВ «Одеса» полковника Івана Войтенка.

Фото без описуФото без опису

«Дуже символічно, що цю знакову марку ми гасимо разом з вищим командуванням, яке очолює підрозділи та з’єднання, що стоять на захисті Одеси і Одеської області на воді, в повітрі і на землі. З великою повагою ставлюсь до цих людей, адже саме під їх командуванням відважні воїни – моряки, підрозділи ППО та Сухопутні війська, чинили і чинять потужний та гідний супротив «руському міру», і не дали полчищам орків зайти у нашу Одеську область, в її міста та села, поневолити вільних одеситів. Одещину ніхто не здав і не здасть! Слава Україні» – сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь