Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації інформує про роботу КНП "ЦПМСД" Старомаяківської сільської ради

Дата: 22.02.2023 11:22
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

У продовження щоденних новин про роботу закладів охорони здоров’я Одещини.

🚩Сьогодні під прицілом ➡️ Центр первинної медико-санітарної допомоги Старомаяківської сільської ради.

ℹ️ Щоденно Центр обслуговує близько 25-30 чоловік. Зокрема, сімейні лікарі здійснюють виїзди до пацієнтів на дому. Загалом заклад обслуговує населення громади в кількості 4123 особи.

📝 Станом на 2023 рік ЦПМСД заключено 1590 декларацій.

🏥 Старомаяківський Центр первинної медико-санітарної допомоги складається з двох амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, які розташовані в с. Старі Маяки та с. Миколаївка, а також чотирьох фельдшерських пунктів (ФП). В амбулаторіях працює по одному сімейному лікарю, є в наявності два автомобіля.

🚨 Зокрема, Старомаяківська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини розміщена біля траси Одеса-Київ у повністю новозбудованому приміщенні за державною програмою «Велике будівництво». В амбулаторії є кабінети лікаря-педіатра та сімейного лікаря, а також всім необхідним облаштовані кабінет щеплення, процедурно-перев’язувальний кабінет, лабораторне приміщення та інше.

💬 «Протягом останнього місяця до нас було багато звернень пацієнтів із симптомами ГРВІ та захворюваннями серцево-судинної системи. Зараз ми проводимо колективну вакцинацію школярів від дифтерії та столбняку. У березні цього року ми плануємо в амбулаторії відкрити денний стаціонар на 8 ліжок, фізіотерапевтичний та стоматологічний кабінети», - зазначив директор Старомаяківського ЦПМСД Ігор Семенишен.

👩🏻‍⚕️ Для покращення кадрової ситуації Центру первинної медико-санітарної допомоги Старомаяківської сільської ради необхідні:

🔹 1 сімейний лікар;

🔸 1 лікар-педіатр.

🚑 Також поруч зі Старомаяківською амбулаторією знаходиться Пункт базування Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який забезпечений медичними працівниками, необхідним обладнанням та транспортом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь