Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації інформує про роботу КНП "ЦПМСД" Старомаяківської сільської ради

Дата: 22.02.2023 11:22
Кількість переглядів: 159

У продовження щоденних новин про роботу закладів охорони здоров’я Одещини.

🚩Сьогодні під прицілом ➡️ Центр первинної медико-санітарної допомоги Старомаяківської сільської ради.

ℹ️ Щоденно Центр обслуговує близько 25-30 чоловік. Зокрема, сімейні лікарі здійснюють виїзди до пацієнтів на дому. Загалом заклад обслуговує населення громади в кількості 4123 особи.

📝 Станом на 2023 рік ЦПМСД заключено 1590 декларацій.

🏥 Старомаяківський Центр первинної медико-санітарної допомоги складається з двох амбулаторій загальної практики – сімейної медицини, які розташовані в с. Старі Маяки та с. Миколаївка, а також чотирьох фельдшерських пунктів (ФП). В амбулаторіях працює по одному сімейному лікарю, є в наявності два автомобіля.

🚨 Зокрема, Старомаяківська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини розміщена біля траси Одеса-Київ у повністю новозбудованому приміщенні за державною програмою «Велике будівництво». В амбулаторії є кабінети лікаря-педіатра та сімейного лікаря, а також всім необхідним облаштовані кабінет щеплення, процедурно-перев’язувальний кабінет, лабораторне приміщення та інше.

💬 «Протягом останнього місяця до нас було багато звернень пацієнтів із симптомами ГРВІ та захворюваннями серцево-судинної системи. Зараз ми проводимо колективну вакцинацію школярів від дифтерії та столбняку. У березні цього року ми плануємо в амбулаторії відкрити денний стаціонар на 8 ліжок, фізіотерапевтичний та стоматологічний кабінети», - зазначив директор Старомаяківського ЦПМСД Ігор Семенишен.

👩🏻‍⚕️ Для покращення кадрової ситуації Центру первинної медико-санітарної допомоги Старомаяківської сільської ради необхідні:

🔹 1 сімейний лікар;

🔸 1 лікар-педіатр.

🚑 Також поруч зі Старомаяківською амбулаторією знаходиться Пункт базування Одеського обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який забезпечений медичними працівниками, необхідним обладнанням та транспортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь