Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток українського бізнесу і нові робочі місця: подайте заявку на отримання гранту від держави на сайті єРобота

Дата: 22.11.2022 09:11
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Влітку Уряд запустив грантову програму для малого та середнього бізнесу єРобота. Заявку на участь можна було подати на порталі Дія. Відтепер також є окремий сайт єРобота, де можна детальніше дізнатися про програму, обрати напрям і подати заявку на отримання гранту. 

Успішний малий і середній бізнес – це основа економіки країни. Саме тому держава підтримує і створює сприятливі умови для українських підприємців. 

Влітку почала роботу програма від Уряду єРобота. Це можливість отримати фінансову допомогу від держави, яку не потрібно повертати. На отриманий грант ви можете реалізувати бізнес-ідеї, відкрити власну справу чи вкласти кошти у розвиток уже активного бізнесу. 

Раніше подати заявку на участь у програмі єРобота можна було через портал Дія. Відтепер працює окремий сайт проєкту, де можна дізнатися більше деталей про програму. 

На сайті можете подати заявку на отримання гранту за програмою єРобота за одним із напрямів: 

  • Своя справа – програма мікрогрантів до 250 тис. грн. Подати заявку можуть українці, які планують відкрити чи розвивати власну справу. Кошти можна витратити на придбання обладнання, сплату оренди тощо. 
  • Новий рівень – програма грантів для переробних підприємств до 8 млн грн. Програма покриває не більше 70% вартості проєкту, а отримувач гранту має створити до 25 робочих місць.
  • Свій сад – програма грантів до 400 тис. грн за гектар. Кошти мають бути спрямовані на розвиток  розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства.
  • Своя теплиця – програма грантів до 7 млн грн за 2 гектари. Гранти покривають до 70% вартості проєкту. Кошти можна витратити на створення тепличного комплексу, закупівлю посівних матеріалів чи технічного обладнання.
  • ІТ-стартап (у стадії розробки) – гранти до 3,5 млн грн. Програма націлена на створення нових компаній та робочих місць у сфері ІТ.
  • Старт в ІТ  (у стадії розробки) – гранти на навчання у сфері ІТ. Кошти можна витратити на навчання в сертифікованих школах. Пілотний проєкт — IT Generation.

Подати заявку на участь в програмі єРобота можна за посиланням

За весь час існування проєкту єРобота українці вже отримали гранти на суму понад 201,8 млн грн. Долучайтеся до програми!

Проєкт запущено за ініціативи Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля,  Міністерством економіки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Державною службою зайнятості України та Ощадбанком.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь