Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА СЕРГІЯ ГРИНЕВЕЦЬКОГО З НАГОДИ ДНЯ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2022 10:00
Кількість переглядів: 263

14-го лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», відповідно до якого з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість день 16-го лютого оголошено Днем Єднання.

Сьогодні на будинках і спорудах в усіх населених пунктах країни піднято Державний прапор України як символ патріотизму, єднання та незламності.

Громада Одещини вступає у новий рік нашої історії, спираючись, перш за все, на Стратегію національної безпеки України «Безпека людини – безпека країни», Стратегію людського розвитку,  Закон України «Про основи національного спротиву» та  Указ Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», які набрали чинності у 2020-2022 роках.

Ми будуємо свої пріоритети та плани виключно крізь призму людини та її безпеки.

Необхідно усвідомити, що головне завдання сьогодні  – це збереження миру, політичної стабільності, міжнаціональної злагоди  та  зміцнення регіональної безпеки.

У нас багато амбітних планів та проєктів, ми готові до широкомасштабної роботи, але все це є можливим виключно за умови миру в країні. І в цьому контексті особливого значення, яке важко переоцінити, набуває сьогодні розгортання Сил територіальної оборони.

Впевнений, що у нас вистачить рішучості та потужності, щоб продемонструвати світу, що ми єдині, сильні, непохитні! Нас не здолати!

 Із Днем Єднання!

Миру та злагоди вам, шановні друзі!

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь