Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВІТ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО 2021»

Дата: 02.02.2022 11:32
Кількість переглядів: 268

Нет описания фото.

В рамках програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна» відбулась реалізація проекту «Активні парки – локації здорової України», який мав на меті створення умов для фізичної активності громадян та популяризації здорового способу життя серед українців. В рамках проекту, в містах Одеської області, створено 19 «активних парків» зі спортивними майданчиками, які оснащені QR-кодами, завдяки чому жителі Одещини мають змогу проводити тренування будь-якої складності, обравши власного тренера серед зірок естради, кінематографу та професійних спортсменів.

Возможно, это изображение (5 человек и на открытом воздухе)

1 СТАДІОН, 3 СПОРТИВНИХ ШКОЛИ, 1 СПОРТКОМПЛЕКС ТА 1 СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК – РЕЗУЛЬТАТ РЕАЛІЗАЦІЇ НА ОДЕЩИНІ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

«У грудні 2021-го відбулась відкриття легкоатлетичного манежу комунального закладу «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць», який капітально відремонтували в рамках програми Президента «Велике Будівництво». Зазначу для Одещини – це свято, тому що саме «Олімпієць» – це кузня майстрів спорту міжнародного класу, чемпіонів та призерів Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи» - сказав підводячи підсумки реалізації програми Президента «Велике Будівництво» в області голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

В селі Кам’янка Ізмаїльського району завершено капітальний ремонт басейну в приміщені Палацу спорту імені Миколи Миндру. В рамках «Великого Будівництво» в Одесі з’явився спортивний комплекс в Міжнародній академічній школі. В Болградському районі, в Тарутино, проведено реконструкцію спортивного майданчику для міні-футболу, а в Білгороді-Дністровському - капітальний ремонт стадіону місцевої ДЮСШ.

«В Ізмаїлі – реконструйовано спортивну школу. До речі, будівництво Ізмаїльського палацу спорту, спорудження якого тривало дев’ять років, завершилося у

2021 році завдяки включенню об’єкту до програми «Велике будівництво». Зведення спорткомплексу відбувалося із застосуванням сучасних технологій, що дає змогу створити максимально комфортні умови для маленьких і дорослих спортсменів Ізмаїла. Палац спорту складається з п’яти блоків, у яких розміщено великий багатофункціональний зал для командних видів спорту, 25-метровий плавальний басейн з глядацькими трибунами на 250 місць, адміністративно-побутовий блок, тренажерні зали, зал для змагань із силових видів спорту з глядацькими трибунами на 40 місць. Пропускна здатність спортивного закладу – 160 відвідувачів за зміну. На території палацу спорту розташовано ролердром для тренувань скейтбордистів, баскетбольний і волейбольний майданчики, майданчики для занять гімнастикою, тенісний корт, бігові доріжки, площинні спортивні споруди. Також тут є сучасні дитячі майданчики та простір для відпочинку. Для доступу маломобільних груп населення у будівлі палацу спорту встановлено пандуси» - зазначив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Возможно, это изображение (текст «спорт " спортивний майданчик 3 спортивних школи 1 спортивний комплекс 1 стадон ?›?” 19 активних ??????»)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (6 человек)

Возможно, это изображение (1 человек и текст)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (трава и текст «спортивний майданчик для футболу y c. тарутино реконструкця»)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст)

ОБ’ЄКТИ КУЛЬТУРИ — ЩЕ ОДИН ВАЖЛИВИЙ НАПРЯМ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

У 2021 році в Одесі відреставровано Одеський академічний український музично-драматичний театр ім. Василя Василька, який розташований у будівлі початку XX століття, що є пам’яткою культурної спадщини України.

«Цей об’єкт культури обрано до 30-річчя Незалежності і мені дуже приємно відзначити, що ми завершили всі реставраційні роботи вчасно та у переддень Дня Незалежності театр знову відкрив свої двері і запросив глядачів на вистави» - сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст)

В 2021 РОЦІ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», НА ОДЕЩИНІ, ЗБУДОВАНО ТА ВІДРЕМОНТОВАНО 186 КМ ДЕРЖАВНИХ ДОРІГ ТА 70 КМ МІСЦЕВИХ ДОРІГ

В 2021 році, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво» збудовано та відремонтовано 186 км державних доріг та 70 км місцевих доріг.

«Питання ремонту доріг, для Одеської обласної державної адміністрації – це не тільки розвиток інфраструктури, а й внутрішні інвестиції та стимул для регіональної економіки, можливість покращення стандартів життя та безпечність дорожнього руху»- відзначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Возможно, это изображение (дорога и текст)

У СФЕРІ ОСВІТИ ОДЕЩИНИ, ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», У 2021 РОЦІ, ЗБУДОВАНО ТА ВІДРЕМОНТОВАНО 6 ШКІЛ І 2 ДИТСАДКА

«Програма Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Особливо що стосується будівництва нових та реконструкції діючих соціально важливих об’єктів. В пріоритеті, «Великого Будівництва» звичайно і сфера освіти» - повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

У 2021 році, завдяки реалізації програми на мапі Одеської області з’явились 6 нових шкіл.

«Нове життя отримала сучасна школа в селі Ставрове Подільського району. Довгобуд з 13-річною історією нарешті завершено і введено в експлуатацію. Історія будівництва школи в Ставрове тягнулася ще з 2007 року! Через неякісну підготовку проєктно-кошторисної документації, постійну зміну підрядників та, зрештою, — замороження будівництва. Лише завдяки Програмі «Велике будівництво» школу почали відновлювати і з 2021 року 250 учнів вже навчаються у нових, сучасних та комфортних класах. На півдні області, в Ізмаїльському району, проведено капітальний ремонт Шевченківської загальноосвітньої школи №2. А на півночі області, в місті Балта, проведено реконструкцію будівлі Навчально-виховного комплексу "Балтська загальноосвітня школа №3 - колегіум", що три роки тому згоріла від удару блискавки» - сказав голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

В місті Одеса, в рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво», здійснено реконструкцію будівлі Одеської ЗОШ №33 з розміщенням Центру дитячої та юнацької творчості, капітальним ремонтом елементів благоустрою зі стадіоном. У 2021 році Одеська міська школа №41, на площі Мічуріна, завдяки «Великому Будівництву», знову відкрила свої двері для більш ніж двохсот дітей мікрорайону Більшовик. В освітньому закладі відремонтували та утеплили покрівлю, замінили внутрішні інженерні мережі. В будівлі школи провели термомодернізацію, а на території закладу здійснили благоустрій та облаштували спортивні майданчики. А в одеській школі №31, що на вулиці Гастело, 90-А, проведено капітальний ремонт будівлі.

«Продовжуючи підводити підсумки реалізації програми «Велике Будівництво» у сфері освіти відзначу, завдяки саме цій програмі в області з’явились і два нових дитячих садочки. Яскраві та інклюзивні інтер’єри, підвищена енергоефективність, безпека та грамотне оснащення меблями та обладнанням – все це дозволить подолати чисельні проблеми, які накопичувалися роками у секторі дошкільної освіти Одещини, а саме надасть право і можливість на формування ефективної системи забезпечення доступними освітніми послугами маленьких мешканців громад. Приклад тому, сучасний модернізований дитячий садочок №217 в Малиновському районі міста Одеса і новозбудувані прекрасні ясла-садок в селі Усатове» - повідомив голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: текст «школа y c. ставрове (подльський район) будвництео площа 5 063 " i 328 учн.в»

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та текст

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та текст

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та текст «школа школа №3 y M. балта реконструкця площа 1 537,5 M? " 699 учн.в»

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі та текст

На зображенні може бути: 3 людини та текст

В РАМКАХ ПРОГРАМИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», У 2021 РОЦІ, В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗБУДОВАНО ТА ВІДРЕМОНТОВАНО 11 ПРИЙМАЛЬНИХ ВІДДІЛЕНЬ ТА 15 АМБУЛАТОРІЙ

«Питання здоров’я було важливим в усі часи та у 2021 році, під час чергової пандемії COVID-19, набуло особливого значення. Зазначу, що у сфері медицини, в усіх районах Одеської області збудовано, реконструйовано і відремонтовано найбільше об’єктів» - повідомив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

В рамках програми «Велике Будівництво» в Одеській області, 2021 році, капітально відремонтовано та введено в експлуатацію 11 приймальних відділень: в Чорноморській лікарні, в Арцизькій центральній районній лікарні, в Міській клінічній лікарні №11, в Міській клінічній лікарні №10, в Ізмаїльській міській центральній лікарні, в Березівській центральної районні лікарні та в Одеської обласної клінічної лікарні. Окрім цього з’явились нові приймальні відділення в Балтській багатопрофільній лікарні, в Подільській міській лікарні, в Міській клінічній лікарні № 1 в Любашівській центральні районній лікарні.

У 2021 році завершено будівництво та проведено капітальний ремонт 15 амбулаторій.

«Нові амбулаторії збудовано в селі Старі Маяки, Березівського району; в селі Надлиманське, Одеського; в селі Кароліно-Бугаз, Білгород-Дністровського району, в селі нові Трояни – Болградського та в селищі Захарівка Подільського району. З нуля звели амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селах Радісне та Ряснопіль - Березівського, Нестоїта – Подільського та Молодіжне – Одеського районів. Капітально відремонтували амбулаторії в селі Першотравневе, Роздільнянського району; в селах Серби та Чорна - Подільського району; в селі Петрівка та Новоєлізаветівка - Березівського району; проведено капітальний ремонт будівлі амбулаторії з технічним переобладнанням та переоснащенням в селі Удобне Білгород-Дністровського району» - повідомив голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

В кожному приймальному відділенні та амбулаторії встановлено найсучасніше медичне обладнання - 12 КТ, 7 рентген апаратів, 11 - УЗД, ендоскопічні стійки. Всі амбулаторії забезпечені телемедичним обладнанням та автомобілями.

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (больница, в помещении и текст)

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (1 человек и текст)

Возможно, это изображение (в помещении и текст «приймальне вддлення y M. зма?л реконструкця площа 700 HOBE обладнання: " 8 1 узд 1кт ? 1 рентген- апарат»)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст «приймальне выддлення y M. балта реконструкця площа 800 M? " HOBE обладнання: 1 узд 1кт KT рентген- апарат»)

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст)

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст)

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст)

Возможно, это изображение (текст «амбулаторя y c. радсне (березвський район) будвництео площа 591,81 " населення 200 чоловк»)

Возможно, это изображение (текст «амбулаторя y c. ряснопль (березвський район) будвництво площа 216,85 M? населення 150 чоловк»)

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (мебель, в помещении и текст)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе, дерево и текст)

Возможно, это изображение (мебель и в помещении)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст)

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (текст)

Возможно, это изображение (в помещении)

Нет описания фото.

Возможно, это изображение (текст)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь