Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ У ФОРМІ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 18.01.2022 09:41
Кількість переглядів: 245

Старомаяківська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі громадських слухань кандидатури  Залуговської  Аксенії Василівни на посаду старости  Новоандріївського старостинського округу Старомаяківської територіальної громади, яке відбудеться 25 січня 2022 року на території  Новоандріївського старостинського  округу Старомаяківської територіальної громади.

          Ініціатор громадського обговорення у формі  громадських слухань  – сільський голова Микола БУРДЮЖА.

          Розпорядження сільського голови від « 14  » грудня  2021року  № 257 -ВД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в  старостинському окрузі Старомаяківської сільської територіальної  громади» розміщено на офіційному вебсайті Старомаяківської сільської ради: staromayakyvska@ukr.net

           До громадського обговорення у формі громадських слухань запрошуються  фізичні особи, посадові особи та жителі Новоандріївського старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі Новоандріївського старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території  Новоандріївського старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

           Громадське обговорення у формі громадських слухань відбудеться:

25 січня 2022року  о 12 год. 00 хв. в приміщенні  сільського будинку культури  за адресою:  с. Новоандріївка вул. Центральна,15.

          За додатковою інформацією щодо проведення громадського обговорення у формі громадських слухань прохання звертатися до виконавчого комітету Старомаяківської сільської ради за тел. (04858)2-46-31

 

 

 

Організаційний комітет з проведення громадського обговорення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь