Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЦЬОГО РОКУ ВІДРЕМОНТУЮТЬ 333 КМ ДОРІГ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ

Дата: 18.01.2022 10:52
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

В Одеській області у 2022 році заплановано відремонтувати 333 кілометрів доріг державного значення за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Це майже вдвічі більше, ніж було зроблено минулого року.

Про це повідомила Facebook-сторінка обласної Служби автодоріг.

«У 2021 році відновлено майже 170 кілометрів доріг державного значення Одещини. Ремонтні роботи на 11 дорожніх об’єктах є перехідними на 2022 рік», - зазначили в автодорі.

Так, продовжиться будівництво дороги до Одеського морського торговельного порту. Наразі ведуться роботи з влаштування бурових стовпів, стійок опор, ростверків та ригелів майбутньої естакади, перевлаштування комунікацій.

Триває будівництво ділянки автомобільної дороги Т-16-44 КПП «Лісне» – КПП «Малоярославець Перший» в обхід території Молдови. У 2021 році там було влаштовано 4,5 км нижнього шару асфальтобетоннного покриття.

Також очікується старт будівництва мостового переходу через Сухий Лиман. В даний момент ведуться роботи з коригування проєктної документації.

Продовжиться реконструкція траси Р-55 Одеса – Вознесенськ – Новий Буг. Минулого року там було влаштовано 1,5 км нижнього шару асфальтобетонного покриття.

Капітальний ремонт продовжиться на відтинках трас Т-16-44, Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші-/М-15/ та  Р-72 КПП «Старокозаче» – Білгород-Дністровський.

Крім цього, на іншій ділянці дороги Т-16-44 пройде поточний середній ремонт. Ремонтом буде охоплено також дороги Т-16-27 КПП «Серпневе» – Тарутине – Арциз – Сарата, Т-16-08 Болград – Кубей – Арциз та Т-16-15 КПП «Великоплоске» – Новопетрівка – Цебрикове – Знам’янка – Березівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь