Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ КАНДИДАТУРИ СТАРОСТИ У ФОРМІ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН

Дата: 04.01.2022 15:04
Кількість переглядів: 262

    Старомаяківська сільська рада інформує про проведення громадського обговорення у формі опитування громадян  щодо кандидатури  Залуговської  Аксенії Василівни на посаду старости   Новоандріївського  старостинського округу Старомаяківської територіальної громади, яке відбудеться в період з 10 січня 2022 року по 17 cічня 2022 року  включно на території відповідного старостинського округу сіл: Новоандіївка, Мар`ївка, Докторове, Зірка, Скосарівське, Чорний Кут  Старомаяківської територіальної громади.

 Ініціатором громадського обговорення у формі опитування громадян  виступає Старомаяківський сільський голова – Микола БУРДЮЖА.

 Розпорядження сільського голови від «14» грудня  2021року № 257 -ВД «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости в  старостинському окрузі Старомаяківської сільської територіальної  громади» розміщено на офіційному вебсайті Старомаяківської сільської ради: staromayakyvska@ukr.net

   Громадське обговорення у формі опитування здійснюється членами організаційного комітету(не менше 3-х осіб), які  надають  особам які мають право голосу підписний лист на підтримку кандидатури старости. Підписний лист повинен бути заповнений громадянином(кою) із обов’язковим зазначенням його(її) прізвища, власного імені (усіх власних імен) та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України (тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України) та засвідчується підписом такого учасника.

   Можливість прийняти участь в опитуванні за кандидатуру старости отримають жителі, які мають право голосу на виборах і які зареєстровані у населеному пункті відповідного старостинського округу.

 Під час проведення опитування, необхідно обов’язково пред’явити  паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України!   

 За додатковою інформацією щодо проведення громадського опитування прохання звертися до виконавчого комітету Старомаяківської сільської ради за тел. (04858)2-46-31 

 

Організаційний комітет з проведення громадського обговорення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь