Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В СЕЛІ НАДЛИМАНСЬКЕ, ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ, В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА», КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТУЮТЬ ШКОЛУ

Дата: 17.12.2021 13:47
Кількість переглядів: 258

В Одеській області реалізується Програма Президента України «Велике будівництво», яка полягає у масштабній розбудові якісної інфраструктури України. Це – школи та дитячі садочки, центри екстреної медичної допомоги та спортивні об’єкти, мости і дороги державного і місцевого значення.

«Створити безпечне, комфортне, сучасне освітнє середовище для учнів шкіл і в місті Одеса, і в селах Одеської області, ключова мета програми Президента «Велике Будівництво» в галузі освіти» – відзначив Сергій Гриневецький.

Так в селі Надлиманське Одеської області, в рамках програми Президента «Велике Будівництво», капітально відремонтують школу. На сьогодні вже виконується перша частина робіт з укріплення частини фундаменту будівлі монолітними залізобетонними обоймами; повністю відновленні системи інженерного забезпечення; проведено заміну старих вікон на енергозберігаючі; в частині внутрішніх приміщень проводяться роботи з ремонту підлоги та стін.

За словами голови Одеської облдержадміністрації Сергія Гриневецького, на Одещині програма «Велике будівництво» в галузі освіти передбачає створення комфортних умов для перебування дітей та працівників у школі, досягнення максимальної ефективності використання енергоресурсів, скорочення споживання енергоносіїв, заощадження бюджетних коштів, зменшення до мінімального рівня витрат на послуги з електропостачання, покращення зовнішнього вигляду приміщень та рівня надання освітніх послуг.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь