Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДК 021:2015 - 65310000-9 Розподіл електричної енергії (Розподіл електричної енергії та супутні послуги)

Дата: 06.01.2021 10:58
Кількість переглядів: 361

ДК 021:2015 - 65310000-9 Розподіл електричної енергії

(Розподіл електричної енергії та супутні послуги)

     

 

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором: UA-2020-12-28-011668-c

  1. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено з урахуванням діючих державних стандартів якості, яким повинен відповідати відповідний вид товару.

  1. Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Місцевий бюджет, 383 200,00 грн (триста вісімдесят три тисячі двісті грн 00 коп.)
  2. Обґрунтування застосування переговорної процедури

Переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі наявності підстав, що визначені згідно ч. 2 ст. 40 Закону, в тому числі така процедура може бути застосована у разі відсутності конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи. Згідно ч. 3 ст. 40 Закону повідомлення про намір укласти договір повинно містити в тому числі обгрунтування застосування переговорної процедури. Відповідно до ст. 45 Закону України «Про ринок електричної енергії» від 13.04.2017 р.№2019-УІІІ(далі Закон №2019), розподіл електричної енергії здійснюється оператором системи розподілу, який повинен мати відповідну ліцензію на право виконувати розподіл електроенергії на закріпленій території в умовах нового ринку. Враховуючи, що оператор системи розподілу, буде мати ліцензію на право виконувати розподіл електроенергії на закріпленій території, тобто буде займати монопольне становище при наданні послуг з розподілу електричної енергії, замовнику необхідно обирати оператора системи розподілу враховуючи норми Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 р. № 922-УІІІ. На сайті НКРЕКП є інформація про те, що АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" (порядковий номер 54 в реєстрі на сайті НКРЕКП), має ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу електричної енергії у межах місць провадження господарської діяльності (територія Одеської області відповідно до постанови НКРЕКП від 06.11.2018 № 1345). Отже Старомаяківська сільська рада, як Замовник торгів, через відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку не має можливості забезпечуватись електричною енергією іншими організаціями електропостачання. Дані послуги за місцезнаходженням підприємства можуть бути надані лише певним постачальником, в особі Учасника. Інша альтернатива відсутня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь