Старомаяківська сільська рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 13.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 593

Предмет закупівлі: ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Капітальний ремонт нежитлової будівлі "Столова" та прилеглої території за адресою: 66833, вул. Центральна,4, с. Старі Маяки Старомаяківської сільської ради Одеської області»(ДК 021:2015(CPV) 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація)

Обґрунтування доцільності закупівлі. Згідно з актом обстеження, технічний стан нежитлової будівлі «Столова» в Старомаяківському закладі загальної середньої освіти, яка знаходиться за адресою: 66833, вул. Центральна,4 с. Старі Маяки знаходиться в незадовільному стані: покрівля потребує демонтажу та встановлення нової, необхідно виконати ремонт внутрішніх приміщень, влаштування вимощення навколо будівлі. Також потребує капітального ремонту покриття доріжки, що веде до столової, та майданчика перед столовою. За результатами обстеження Замовником- Старомаяківською сільською радою прийнято рішення щодо необхідності проведення капітального ремонту нежитлового приміщення «Столова» в Старомаяківському закладі загальної  середньої освіти, а також прилеглої території.

  • Обґрунтування обсягів закупівлі. Очікувана вартість закупівлі робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначено з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», а також Галузевих виробничих норм ГБН Г.1-218-182:2011 «Ремонт автомобільних доріг загального користування. Види ремонтів та переліки робіт» відповідно до розробленої та затвердженої проєктно-кошторисної документації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь